Tèxtil per a Castellers

textil Pels castellers

  • Contactem amb les colles castelleres a través d’email o per telèfon. Si convé, les visitem per tal d’explicar amb detall quin és el nostre producte.
  • Fem pressupostos, sense compromís, adaptats a les necessitats de cada colla.
  • Demanem un mínim de quantitat de cada comanda, per tal de poder garantir un bon servei i una bona qualitat a un preu raonable.

Productes per a colles

Camises especials castellers de pol-coto 50/50 de sarga. reforçada per l'espatlla i de tots els colors. amb l'escut de cada colla. (llegir mes)

Pantalons de pol-coto 50/50 amb goma a la cintura, travetes pel cinturó i cordó per lligar. especials per a castellers. A més a més totes les talles incloent per a nen/nena de 6 mesos a un any. (llegir mes)

MocadorsMocador de cotó 100% amb els punts rongeats per a que es es veguin per les dues cares. El fem brodat, estampat o amb vinil, a gust de cada colla. L'autèntic mocador casteller!!! . (llegir mes)

Samarretes de coto 100% en diversos colors, personalitzables amb l'escut o imatge serigrafiada. (llegir mes)

faixes de diversos amples i diverses llargades i colors. Totes les mides per a les colles. (llegir mes)

Tapaboques/tapacolls de poliester microfibres 100% preparat per a multiples funcions amb els punts blancs típics dels les colles castelleres. També es possible personalitzar-lo a gust de la colla (llegir mes)

Camises blanques per assaig en pol-coto amb senyera i botó català de sarga, forta i ben cosida. (llegir mes)

Del mateix color de la camisa de la colla i personalitzable amb l'imatge de la colla. (llegir mes)

De cotó 100% feta amb mocador autèntic casteller.. (llegir mes)

Feta amb mocador casteller aquestes bossetes pel mòbil són ideals per anar a plaça. (llegir mes)

Fundes cascFundes de casc de poliamida elàstica prepararts pels casc de dosos i enxanetes personalitzables i homologats per la coordinadora (llegir mes)

Domassos fets de poliester 100% o polièster-cotó a mida, amb estampats serigrafiats a un o varis colors, ens encuidem dels motllos, del color del domàs i de disseny si cal. Mides petites de 40x75 o de grans per fer tamanys especials. (llegir mes)