Tèxtil per a Colles Geganteres i Muixerangues

textil Pels GEGANTERS

  • Contactem amb les colles geganteres a través d’email o per telèfon. Si convé, les visitem per tal d’explicar amb detall quin és el nostre producte.
  • Fem pressupostos, sense compromís, adaptats a les necessitats de cada colla.
  • Demanem un mínim de quantitat de cada comanda, per tal de poder garantir un bon servei i una bona qualitat a un preu raonable.

Productes per a colles

Camises especials per a geganters de pol-coto 50/50 de sarga. reforçada per l'espatlla i de tots els colors. amb l'escut de cada colla, L'escut pot anar a brodat, estampat o amb vinil, La part del darrera també pot anar estampat. El coll pot ésser normal o estil mao.. (llegir mes)

Pantalons de pol-coto 50/50 amb goma a la cintura, travetes pel cinturó i cordó per lligar. especials per a geganters. Amb una quantitat superior a 20 unitats els podem fer amb altres colors. A més a més totes les talles incloent per a nen/nena de 6 mesos a un any.

Mocador de cotó 100% amb el color de la colla. El fem brodat, estampat o amb vinil, a gust de cada colla.

Samarretes de coto 100% en diversos colors, personalitzables amb l'escut o imatge serigrafiada.

faixes de diversos amples i diverses llargades i colors. Totes les mides per a les colles.

Tapaboques/tapacolls de poliester microfibres 100% preparat per a multiples funcions També es possible personalitzar-lo a gust de la colla

Domassos fets de poliester 100% o polièster-cotó a mida, amb estampats serigrafiats a un o varis colors, ens encuidem dels motllos, del color del domàs i de disseny si cal. Mides petites de 40x75, 100x70 o de grans per fer tamanys especials.

Del mateix color de la camisa de la colla o amb el color a mida i personalitzable amb l'imatge de la colla.