Condicions de la web

Llegeix aquest document curosament donat que contenen els termes i condicions de venda que obliga en utilitzar la botiga en línia de "Fetalpais.cat". S'aplicaran els termes i condicions que figuren a continuació (les "condicions") a l'ús que fa Fetalpais.cat i totes les compres que facis a través de Fetalpais.cat. Aquestes condicions regeixen la relació contractual entre vostè i Impresiones Personalizadas digitales Textiles S.L, societat amb domicili a la Plaça Cal Gravat nº 5 bxos. de Manresa, amb NIF  B66428246 (en endavant com a "Fetalpais.cat", "Operador" o "nosaltres").

Quins són disponibles per a la venda i les dades del qual apareixen en Fetalpais.cat: lliurat a Espanya

Destinat a ús personal, ja sigui la pròpia o els receptors per a aquells que compren els productes.

Fetalpais.cat es reserva el dret de rebutjar qualsevol comanda a discreció (per exemple, quan es considera que l'ordre en qüestió és per posteriorment ser venut ).

Els detalls dels productes disponibles per a compra (incloent el preu corresponent) s'especifiquen en Fetalpais.cat. Fetalpais.cat prendrà totes les mesures raonables i necessaris per assegurar que tots els detalls, descripcions i preus dels productes que apareixen en Fetalpais.cat són correctes quan la informació s'inclou en Fetalpais.cat. Tot i que anem a tractar per tots els mitjans al nostre abast mantenir la botiga Fetalpais.cat més al dia possible, la informació especificada en un moment donat pot no sempre reflecteixen la situació exacta quan feu la comanda. Realització de comandes de compra de productes i la conclusió del contracte de compraventa

• Una vegada que heu seleccionat els productes que vulguis adquirir, aquests productes s'inclourà en la cistella.

• Si vostè acaba del procés de verificació, feu clic al botó "visió de conjunt ordre" per accedir a la pàgina de resum de l'ordre que pot identificar i corregir els possibles errors d'informació.

• Al final de la pàgina de resum de comanda, cal fer clic al botó "Envia l'ordre" que rebem una ordre d'enquadernació.

• Una vegada que hagi fet clic al botó "enviar l'ordre", obtindrem una autorització de la comercialització de la teva targeta de crèdit o dèbit per l'import indicat en la pàgina de resum de comanda. En aquest punt en el procés, fem no fons de detraeremos de la seva targeta, encara que el saldo disponible a la targeta es pot reduir amb l'autorització. Aquest procés és el procediment habitual amb els bancs. Si la targeta de crèdit no està autoritzat, l'ordre no es processa.

Fetalpais.cat t'enviarà una confirmació per correu electrònic de la teva comanda de productes, que no constitueix una acceptació automàtica per la nostra part de la teva comanda

• Fetalpais.cat li enviarà un segon missatge electrònic acceptant la comanda dels productes i productes que heu demanat serà enviat a vostè confirmant ("confirmació d'enviament").

• Vosté i Fetalpais.cat han entrat en un contracte per a la venda dels productes sol • licitats

• El contracte de venda podrà celebrar en idioma espanyol o català.

•El text del contracte de compravenda s'inclou s'inclouran a l'e-mail de confirmació d'enviament i s'emmagatzemaran per Fetalpais.cat encara no estaran disponible al client després de la conclusió del contracte. Fetalpais.cat pot, al seu criteri, rebutjar el tractament de l'ordre, o no ser capaç de continuar amb el tractament, en els casos següents, sense limitació:

• Quan el producte demanat per vostè s'ha suspès o no està disponible;

• Quan l'entitat comercializadora de la teva targeta de crèdit o de dèbit no autoritzar el pagament del preu de compra; Quan compleix els criteris d'ordenació especificat a l'inici d'aquesta secció. Condicions de monada i condicions de lliurament de les establertes en aquest document.


Pagament

normativa de la web

Podra a pagar amb targeta bancària (targeta de crèdit o de dèbit). La càrrega o targeta de crèdit se celebrarà a la conclusió del contracte de venda. Pagament amb targeta de crèdit és completament segur. Tota la transaccióEstà xifrada a través d'un banc de servidor de validació utilitzant protocol d'encriptació SSL (Secure Socket Layer), per tant, el seu número de targeta de crèdit i la data de caducitat es xifren instantàniament al seu ordinador abans de ser enviat al SSL protocol. Ningú pot fer ús de les seves dades sense la seva autorització, ja que la informació és il·legible. Per a major seguretat, aquestes dades no s'emmagatzemen al nostre servidor, així que cal comunicar informació detallada amb cada nou ordre. Acceptem targetes de crèdit Visa, Mastercard i American Express.

Per a la devolució i anul·lació de la comanda s'aplicaran sense menyscabament dels drets de l'assistència jurídica. 1.- Cancel-lació de la comanda: Podrà canviar d'opinió i anul·lar la seva comanda en els catorze (14) dies següents a la recepció dels productes. Si decideixes cancel·lar el seu ordre, li reemborsarà: 1) El preu de la compra complet 2) Les despeses d'enviament van al seu càrrec Sempre i quan prèviament ens retornin els productes de la seva comanda en perfectes condicions. Si això no passa , tenim dret a cobrar-li el producte entregat .

Podra: (1) canviar els seus productes, o (2) per obtenir una plena devolució si aquests productes de la seva comanda estan danyats o amb defectes un cop rebut(s), o si els productes que reben no són els que originalment han sol·licitat. No passa res si canvia d'opinió...No li costarà res! II. retorn: 1) El preu de la compra complet 2) Les despeses d'enviament van al seu càrrec Sempre i quan prèviament ens retornin els productes de la seva comanda en perfectes condicions. Si això no passa , tenim dret a cobrar-li el producte entregat Quan es canvia un productes deteriorats o defectuosos, o un ordre incorrecte, us enviarem elements de reposició de forma gratuïta sempre que ens haguèu retornat els productes en l'estat que els heu rebut. Pot tornar el seu productes, lliureu documentació dels motius de la devolució o be per correu, o be per enviament electrònica a : info@fetalpais.cat Tingueu en compte que aquesta documentació és necessari fer ús de la tornada gratuita. La devolució dels seus diners es fa per transferència en el número de compte que ens digueu. El temps estimat pel seu reemborsament és de 14 dies. es reuneix la documentació lliurada a Fetalpais.cat: 1.- número de l'ordre de la comanda 2.- Productes que vulguis retornar. 3.- Motiu de devolució, si es per deteriore del producte adjunteu una foto on es vegui el defecte. Enviar per correu a: Fetalpais.cat Plaça Cal Gravat n º 5 08242 Manresa Es possible que tardem fins a 7 dies en rebrer els vostres articles Enviament: b.Al rebrels tardarem fins a cinc dies en tramitar la recepció i la preparació de l'enviament. Si van resultar malmesos , no processarem el seu ús.

Ens agradaria mantenir-vos informats sobre novetats i els nostres productes i campanyes. E-mail: info@fetalpais.cat Telèfon: 93 9734610 hi ha fulls de reclamacions disponible per al consumidor. Feu clic aquí per descargar, per a més informació contactar amb el servei al client. Adreça postal per devolucions per correu: Fetalpais.cat plaça Cal Gravat n º 5 bxos. 08242 Manresa .

Li retornem els diners per transferència a una compte que vostés ens indiquin. El temps estimat pel seu reemborsament és 3-5 dies laborables (tingues en compte que aquest termini pot ser major en funció del seu banc) ja que he rebut productes que li han tornat. Consulteu la nota de la dreta per desentimiento a la secció "Llei de Desentiment". Les polítiques de retorn i cancel • lació següents no afecten els seus drets legals. Disposicions Generals Fetalpais.cat es reserva el dret a: •Modificar o cancel·lar, temporalment o permanentment, el servei proporcionat a través de Fetalpais.cat (o qualsevol part del mateix) amb o sense previ avís. Fetalpais.cat no serà responsable o terceres parts per tal modificació o cancel·lació; i/o • si, malgrat esmenar els termes i condicions i/o les condicions de lliurament, continueu utilitzant el servei sempre a través de Fetalpais.cat (o qualsevol part del mateix) seguint aquesta esmena, es considerarà que ho hagi acordat per aquest canvi. Vostè serà responsable de verificar les condicions regularment per tal de determinar si hi ha hagut cap canvi. Si està en desacord amb qualsevol modificació dels termes i condicions, hauria d'aturar immediatament utilitzant servei de Fetalpais.cat. •En cas de Fetalpais.cat de modificar aquestes condicions, el seu ordre serà subjecte a les condicions vigents a la data i hora que vostè posa el seu ordre. Vostè pot demanar una còpia de la versió actual dels termes mitjançant correu electrònic a l'adreça: info@fetalpais.cat En cas que qualsevol part de les condicions i ser declarat il·legal o inexecutable, la prestació afectades es considerarà eliminada, mentre roman plenament vigent la resta de disposicions de les condicions esmentades. El contracte de compra entre vostè i la nostra empresa es regiran per la legislació espanyola. De resoldre qualsevol conflicte relacionat amb els termes i condicions en els tribunals del lloc on és casa seva. Per a més detalls sobre la promosiones i les ofertes actuals; consultar l'apartat d'ofertes i promocions..

Fes-nos un comentari

Informació