Visites a mida amb colles. Participa!!!

Un cap de setmana que vulgueu gaudir d'una tradició catalana a la vostra empresa per transmetre els valors de les colles amb els vostres empleats i fruïr d'un dia de germanor i festa

Les colles castelleres ens considerem facilitadores d'un tipus de lleure no consumista, comú a les manifestacions de cultura popular d'arrel tradicional de Catalunya; unes entitats obertes i inclusives, ja que desenvolupem una activitat en la qual tothom és necessari perquè tothom hi pot aportar alguna cosa; uns espais de solidaritat, cohesió social i integració, especialment de persones nouvingudes, així com de convivència i comunicació plural i intergeneracional, i exemple d'un model associatiu participatiu i democràtic.

En definitiva, les colles castelleres promovem el civisme, principalment perquè fomentem i posem de manifest un conjunt de valors humans que haurien de ser fonamentals en la nostra societat: treball en equip, compromís envers el col·lectiu, tolerància, solidaritat i esperit de superació, entre d'altres. Tots aquests valors tenen un alt contingut pedagògic, especialment per a la canalla. Així, doncs, considerem que l'activitat castellera és un bon exemple dels resultats positius que té l'aplicació pràctica de molts d'aquests valors no només per aquells que hi participem activament, sinó per a tothom que té l'oportunitat de veure i de conèixer el treball que desenvolupem

Trucan's al 938734610 o poseu-vos en contacte a través de l'email (fetalpais@gmail.com)

Posibilitats i Regals

  • Fer de pinya amb la colla seguint sempre les instruccions d'un integrant de la colla
  • El dia de l'assaig entra un sopar en el local de la colla amb els seus integrants
  • Un pack de record de la diada amb un mocador casteller estampat que et permetrà fer pinya amb la colla

Trobades amb colles castelleres. Ben amunt!!

Si voleu veure com els castellers fan els assaigos i formar part del grup una colla d'amics, formar part de la pinya i ésser un d'ells, us organitzem la trobada amb una colla en dia d'assaig. (llegir mes)

Si sou una empresa i voleu que un cap de setmana us vinguin els Castellers a fer-vos una exhibició de castells i poder formar part del grup de pinya i viure els valors que emanen de les colles castelleres. Us ho organitzem (llegir mes)

Fes-nos un comentari

Informació