BARRETINES catalanes

Característiques Tècniques

En estoc es fan en vermell i musca (color morat) però sota comanda es poden fer d’altres colors. En tenim de varies mides (talla nen, talla petita, talla mitjana i talla gran).  És un article únic per les seves característiques.
Elaborada amb mitjans artesanals i matèries 100% naturals. La Barretina manté la simbologia característica de la indumentària tradicional Catalana.
Qualsevol lligadura que es porta al cap, distingeix per algun concepte.
En aquest cas s’identifica com a símbol de catalanitat. El seu origen és inconcret, s’introdueix a casa nostra en l’ època grega, i perdura al llarg de totes les civilitzacions. És utilitzada i acceptada indiferentment per tots els estatus socials i tendències del catalanisme, raó que la converteix en una vestimenta encara més venerable.

MÓN SOSTENIBLE. També volem que entre tots fem el món més sostenible fent servir els productes de proximitat, sense costos energètics i de transport massa elevats.

CONTACTA AMB NOSALTRES


  barretina

  [1565; de barret]

  f 1 1 Lligadura de llana o d’estam en forma de bossa que hom plega sobre el cap de diverses maneres. Barretina vermella, musca, morada.

  2 no cabre (una cosa) a la barretina fig No saber-se’n avenir.
  3 passar (alguna cosa) per la barretina fig Acudir-se.
  4 treure’s (alguna cosa) de la barretina fig Treure’s del cap.