TOTA LA ROBA per a COLLES de BASTONERS.

Pantalons, camises, faixes … tota la roba tradicional.

Tot un catàleg de productes específics per a bastoners. Tota la roba tradicional de la vestimenta de les colles, us la podem subministrar, amb la garantia d’un producte benfet.  Fet a Catalunya, amb empreses textils del país  i respectant el medi ambient. Camises bastoners, pantalons bastoners, faixes, mocadors, samarretes i qualsevol producte o roba que necessiteu.  Ens podem comunicar  via correu electrònic o per telèfon. Si el nostre producte us interessa, us explicarem amb detall què us podem oferir i requisits mínims: fem pressupostos sense compromís.

Cal tenir en compte que es necessiten unes quantitats mínimes per tal de poder garantir un bon servei i, sobretot, per poder tenir una molt bona qualitat a un preu industrial raonable.

Tèxtil català al servei de les colles de bastoners

Camises, pantalons, faixes, faldilles, mocadors. Fabriquem personalitzant el color de la peça de roba, podem personalitzar l’estampat, fer el brodat de l’escut, el de les lletres que hi voleu posar o el que més us convingui. Us orientem en la conveniència de fer-ho d’una manera o d’una altra gràcies a l’experiència de 30 anys en el tèxtil català.

CAMISES BASTONERS

Aconsellem que les camises fabricades per a les colles de bastoners siguin de polièster-cotó 50/50 de sarga, ja que:

  • són de més fàcil planxat (hi ha gent que no les planxa!!),
  • el color és molt més sòlid a la llum solar,
  • el teixit és molt més resistent i, per tant,  no s’estripen fàcilment.

Si les voleu en cotó 100%, cap problema.
Les fem reforçades per l’espatlla i de molts colors. Podem posar-hi el vostre escut a la butxaca o a on sigui. L’escut pot ser brodat, estampat o fins i tot vinil. Podem posar el nom de la colla al darrere, a la màniga, a baix, on us agradi més (sempre que sigui possible). El coll, el podem fer estil mao o bé tradicional (el de tota la vida).

MOCADORS BASTONERS

Mocador de cotó 100% en el color que ens demaneu. Disposem de molts colors. El podem fer brodat, estampat o amb vinil, segons el gust de cada colla.

Demaneu pressupost i us el farem en menys de 24 hores.

PANTALONS BASTONERS

Pantalons blancs de polièster-cotó 50/50 amb goma a la cintura, travetes per al cinturó i cordó per acabar d’ajustar.

A partir de 20 unitats, podem fer els colors que desitgeu. Les talles van des dels 6 mesos fins a 5XL o superior i sempre amb comanda prèvia.

En blanc tenim estoc i el servei és immediat (tret de les talles extres).

SAMARRETES

Les samarretes –normalment- són de cotó 100% en diversos colors, es poden personalitzar  amb l’escut, amb les lletres o amb unes imatges serigrafiades.
També es poden fer sublimades de polièster 100% i tècniques, per a usos esportius.

FAIXES BASTONERS

Faixes a mida per a les colles. Les típiques faixes catalanes de tota la vida ara ja es poden aconseguir gràcies a la nostra fabricació, amb la mida real i una rigidesa superior a la resta. Faixes en diverses amplades i llargades i en varietat de colors.

No hi ha colla que s’hagi quedat sense!

TAPABOQUES

Tapaboques / colls de microfibra 100%  pensats per a múltiples utilitats.
Personalitzable segons el gust de la colla.
El disseny, ens el podeu passar o bé nosaltres us podem orientar.
Tapaboques o tapacolls totalment personalitzats per a tot tipus de colla, sigui gegantera, bastonera, sardanista amb un mínim de fabricació de 15 unitats.

MOTXILLES | BOSSES BASTONERS

Del mateix color que la camisa de la colla i es pot personalitzar. També podeu triar d’altres colors sempre que n’hi hagi en estoc.
Feta amb teixit de sarja resistent. Ideal per anar a plaça.

Hi pots portar de tot, faixes, mocadors… amb estampat de la colla + senyera

No t’ho perdis!!!

DOMASSOS

Fets de polièster 100% o polièster-cotó en diverses mides, amb estampats serigrafiats  d’un o diferents colors o en sublimació. Fem els motllos, us ajudem a triar el color del domàs i si cal, també el disseny.

Les mides estàndars són  40cm × 75cm , 70cm × 100cm, 100 cm × 150cm; també se’n poden fer d’especials de 300cm x 1000cm.
També es poden fer banderes (sense pal).

Les mides estan expressades en cm.

bastoner -a

[1585; de bastó]

1 m i f OFIC Persona que fa bastons o que en ven.

2 m i f FOLK Dansaire del ball de bastons.

3 m HIST Oficial que duia un bastó com a símbol d’autoritat.