Camises castelleres de la colla d’Altafulla. Com cada any la colla Castellera d’Altafulla ens dona confiança en la fabricació de les seves camises.

Color morat especial, les camises castelleres d’Altafulla és fan reforçades per l’espatlla i están confeccionades amb doble reforç que permeten les estrabades que pateixen cada cop que pugen castells,

Les camises castelleres de la colla d’Altafulla porten també l’escut brodat a la butxaca esquerre.

Ssón unes de les colles que sempre demanen les camises amb un temps prudencial per a que tots fem les coses el millor posible.

El tracte amb els encarregats del material ha estat sempre perfecte i estem molt i molt contents de poder treballar amb ells.

CAMISES CASTELLERES

Cada día més les colles castelleres ens demanen atenció, serietat, cumplir amb allò que heu acordat i qualitat.

No tenim més remei que donar satisfacció a totes les demandes que els nostres clients tenen necessitat de rebre.

Les colles que són en la seva majoria, totalment aficionades, tenen la necessitat que les empreses els hi donem el 100% de la nostra dedicació per a que ells no tinguin necessitat de perdre més temps del que sigui escrupulosament necessari.

Hem aconseguit a través de la nostra dedicació continua fabricar el 70% de les camises de les nostres colles dels Països Catalans, incloent, Muixerangues.

Estem molt orgullosos de la feina feta, a vegades, amb errors, però també amb la satisfacció de donar servei a quí ho necesita.

Donem aquest servei més enllà dels Països catalans, i fem les camises de Londres, Berlín, Sydney, Merlburne, Montreal, París i altres que s’estan fent de noves.

Us volem donar en general, les gràcies per tot l’esforç que heu fet, per la paciencia que avegades, heu tingut i per la satisfacció que ens dona el rebre les vostres fotos amb l’entrega de les camises.

Moltes gràcies

Esperem que duri per molts anys!!!