Camises per a colles | camises castellers, camises geganters, camisa bastoners, camisa sardanistes , camises caus  |

Camises per a colles tradicionals a mida

Camises per a colles, camises castelleres, camises per a geganters, camises de bastoners, camises per a sardanistes , camises per a caus o escoltes.

Les camises de castellers, geganters, bastoners i de qualsevol colla tradicional,  les fem en polièster-cotó 50%/50% o en cotó 100%.

També podem fer les camises per a colles en diferents gramatges segons possibilitats de color o tendències de cada colla.

Les camises doncs, les podem fer personalitzades com la colla vulgui. Segons el seu disseny i tradició. No deixem mai de deixar-la estampada, brodada amb els escuts o dissenys que cada colla desitgi,

Podem també decidir si les volem amb una o dues butxaques, amb tapetes a les butxaques o sense tapetes. Petits detalls que us deixaran satifets per la qualitat de cada acabat.

Si voleu camises blanques les tenim en estoc en quasi totes les talles, (consulteu aquí)

Tenim colors d’estoc o si voleu, escolliu colors a mida.  Amb la senyera a l’esquena o sense. Amb un botó de senyera o sense també.
Sempre  fem les camises reforçades per la part de l’esquena,. Són camises reforçades per a geganters i castellers, molt important.

També subministrem camises escolta, del colors de les branques, i amb repertori de diferents talles.

El temps d’entrega de les comandes de camises per a colles és aproximadament un mes, en cas que el color no el tinguem en estoc i s’hagi de tenyir us donarem una data d’entrega aproximada que mai passa dels dos mesos.

MÉS INFORMACIÓ | COMPRAR
Camisa castellera

Talles

desuadores per a colles- Talless

CONTACTA AMB NOSALTRES


    Espardenyya - Arrelat a la terra

    camisa

    [1204; del ll. td. camisia, provinent, segons probabilitats, de les Gàl·lies, del germ. o el cèlt]

    1 f 1 Peça de vestir interior de forma folgada, amb mànigues, que arribava des del coll fins més avall de la cintura.

    2 Peça de vestir amb cos i mànigues que cobreix el tors i que hom porta sobre la pell o sobre la samarreta o altra roba interior cordada per davant.