A vegades ens pregunten si podem fer domassos o pancartes a mida,  i evidentment diem que sí. Any rera any,  OMNIUM i ANC ens donen confiança a Berga per la Patum i sempre sorprenem amb quelcom més original o més espectacular.

Aquest any la Patum 2019 ens ha demanat una pancarta molt especial. Les circumstancies polítiques i emocionals feien complicat el posar-se d’acord amb l’elecció de l’imatge i la frase.

Finalment el disseny va ésser triat, i van escollir també,  la mida a estampar el domàs

No és feina fàcil fer domassos i pancartes a mida, de 9 metres d’ample per 20 metres de llarg, té la seva complicació, no només a l’hora d’estampar si no també al moment de fer el disseny a transferir.

Finalment vam triar la tècnica de la sublimació per poder fer cada retall d’una tirada, es a dir, vam partir el dibuix en 6 parts iguals de 150 cm, i, aleshores vam estampar amb peça de 150 cm d’ample fins els 20 metres de llargada, evidentment en sis trossos diferents que pertanyien a cada una de les 6 parts dels dibuix.

Una vegada estampada teníem la confecció. Això va ésser un problema d’espai més que una altra cosa. Els trossos estaven ja marcats, s’havia d’ajuntar-los, però amb el poc i ajustat espai de la confecció, es va aconseguir fer d’una manera fantàstica.  El resultat global no el vam poder veure fins a plaça… el mteix dia de l’estrena, vam estar fins l’hora de la demostració amb un pèl d’angoixa, però els vídeos que van començar a arribar a partir de les 10:00 de la nit ens van alleugerir. Un èxit!! les xarxes bullien amb els vídeos, tuïts, retuïts, etc

El vídeo que ho demostra és espectacular. Impossible no veure’l fins el final!!!

Visca la República Catalana!!

Ens pots trobar a www.fetalpais.cat