Fabricació catalana | Potenciem la industria Feta al País

La fabricació catalana és l’eix de la nostra feina.

La situació econòmica actual ens fa ser més actius i donar suport a la indústria y fabricació catalana, tot solidaritzant-nos amb les empreses que potencien la creació de llocs de treball i el producte nacional. Gràcies a l’experiència i al saber fer d’aquesta indústria podem adaptar-nos a les necessitats de cada comanda, siguin grans o petites quantitats. Acabats de qualitat fets a casa: confeccions preparades per fer petites produccions en temps curt i amb una qualitat fora de tot dubte. Milers de marques catalanes lluitem per construïr un mon millor amb productes més sostenibles i propera.

MÓN SOSTENIBLE

També volem que entre tots fem el món més sostenible fent servir els productes de proximitat, sense costos energètics i de transport massa elevats.

roba per a colles, fet al país

BEN FET!

Ben fet! Qualitat d’aquí és una marca que certifica l’origen i la traçabilitat dels productes amb fabricació catalana i en promociona el consum tant en l’àmbit nacional com internacional.

FILATURES
La filatura per TEIXIR les “sarges i popelins” per fer les camises, els pantalons i els mocadors son comprades a empreses que distribueixen a les teixidories fils adequats per a cada cas.

fabricacio catalana filatura
fabricacio catalana teixidoria

TELERS
Aquests teixits de polièster – cotó i cotó 100% es teixeixen a telers especialitzats en fer petites quantitats amb una gran qualitat.

Per tenir una fabricació catalana al 100% necesitem tenir una trazabilitat fiable des de l’inici de la producció fins al final.

ESTAMPACIONS
Els mocadors i les samarretes es fabriquen fent servir l’estampació digital o la serigrafia que ens permet fer petites sèries estampades personalitzant d’aquesta manera els desitjos de cada colla.

fabricacio catalana
fabricacio catalana acabats

ACABATS
Acabats de casa nostre de qualitat i amb un gran treball per adaptar-se als nous temps, ens faciliten les entregues en un temps rècord dels nostres productes.

CONFECCIÓNS
Unes confeccions preparades per a fer petites produccions en temps curt i amb una qualitat fora de tota dubte.