MACARARETES Higièniques

MASCARETES HIGIÈNIQUES

Característiques Tècniques

MASCARETES HIGIÈNIQUES CASTELLERES

En estoc tenim mascaretes higièniques en mocador casteller de DOBLE CAPA

Es tracten de mascaretes de COTO 100% FETES AMB TELA DELS MOCADORS CASTELLERS. ( en teninm en talla ADULT i en talla INFANTIL) però sota comanda es poden fer d’altres colors.

mascaretes castelleres

MASCARETES HIGIÈNIQUES CERTIFICADES I HOMOLOGADES NORMA UNE EN-0065

Fabriquem també EN ESTOC mascaretes de DISSENY elaborades estampades per la part externa i blanques per l’interior. Estan fetes de microfibres 100%. DE DOBLE CAPA

Aquest model de mascaretes el podem personalitzar al 100% per a cada colla, associació, empresa o per a qualsevol idea que us vingui al cap.

MÓN SOSTENIBLE. També volem que entre tots fem el món més sostenible fent servir els productes de proximitat, sense costos energètics i de transport massa elevats.

certificació mascareta

Entra i mira els diferents DISSENYS DE MASCARETES!!!

mascaretes colors
Mascaretes estampades
mascaretes banderes
Mascaretes personalitzades
mascaretes clubs
https://fetalpais.cat/botiga/ca/100-mascaretes-castelleres

CONTACTA AMB NOSALTRES

o entra directament a la BOTIGA


    mascaretes

    Mascareta

    [SUSTANTIU; màscara | DIMINUTIU: -eta]

    f 1 1 Una mascareta (de vegades anomenada respirador que no s’ha de confondre amb el ventilador mecànic) és un dispositiu dissenyat per protegir el portador de la inhalació atmosferes perilloses, incloent fums, vapors, gasos i partícules en suspensió com pols i microorganismes -bacteris i virus- aerotransportats així com per protegir als altres quan el portador pot contagiar alguna malaltia. Mascaretes higièniques són un tipus concret de mascareta.