Mocadors castellers

Els mocadors castellers de fetalpais.cat són de doble cara com sabeu, fabricats en cotó 100% a Catalunya, tintura, estampació i confecció.

Els nostres preus són els millors del mercat i sempre en tenim en estoc.

En tenim en tres mides (+ 1 especial):

  • Mida petita de 50×75, ideal per al canell
  • Mida L normal de 110×75, utilitzable per a qualsevol lloc: cintura, canell, cap
  • Mida XL Grossa de 130 x 75 per a cintures de gran tamany.
  • Mida XXL Molt grossa: per a cintures especials.

Qué diu la wiki sobre el mocador casteller:

La WIKI diu:

“Originalment servia per cobrir-se el cap però amb el temps ha anat adoptant d’altres funcions, a més de l’original i la purament ornamental.

A la pinya, es pot dur lligat al cap per protegir els cabells de les trepitjades i estrebades de la gent que puja o per evitar que els cabells molestin a la cara a la persona que ve al darrere, o bé lligat als canells serveix per donar un punt de suport a les mans que acompanyen l’apuntalament del tronc.

En algunes colles els castellers del tronc es liguen a la cama dreta els mocadors, per sobre del genoll per donar un punt de suport a la pujada dels castellers dels pisos superiors i, en qualsevol posició, lligat a la cintura assegura que la faixa no es desenrotlli.

La variant més usual en la decoració del mocador casteller és la de dur-hi brodat l’escut de la colla, però també es veuen mocadors commemoratius de diades o actes assenyalats amb diferents missatges estampats.

Una altra variant actualment caiguda en desús és la de portar el mocador ribetejat amb la senyera.

No és normal veure mocadors castellers que no siguin vermells, l’excepció són els Castellers de Sant Feliu, que per destacar millor del color rosa de la seva camisa els porten negres amb punts blancs.”

Entreu, doncs a www.fetalpais.cat i feu la vostra comanda de mocadors castellers, si és per colles poseu-vos en contacte amb nosaltres i tindreu per especials.