Els pantalons blancs per a la cultura popular.

Moltes són les associacions i colles que fan servir pantalons de color blanc  per anar uniformats sobretot a l’hora de gaudir dels seus esdeveniments.

Els castellers, geganters, bastoners i sardanistes són els més propensos en portar pantalons de color blanc en totes les seves versions:

– Pantalons blancs còmodes, amb goma a la cintura, butxaques i amb cordill interior per apretar per tan és un pantaló senzill i tradicional.

El fabriquem en totes les talles per tan en tenim des de la talla de nadó fins a la 4XL. Els podeu trobar a www.fetalpais.cat -pantalons-

Pantalons colles castellers, geganters

-Els pantalons leggins blancs també és una posibilitat per als més menuts sobretot els leggins blancs,

Eels fan servir la canalla castellera per no molestar mentres pugen i sentir-se més el cos a l’hora de grimpar per sobre dels seus companys de Castell.

Els podeu trobar a www.fetalpais.cat/pantalonsleggins

leggins blancs

pantalons infantils leggins

-Els pantalons Slim per a dona, més de moda, més arrapats, més elàstics i amb més caient, estem davants doncs de tres tipus de pantalons blancs que donen tot tipus de possibilitats a les colles i als seus integrants per passar millor la diada amb els seus companys.

Els podeu trobar a www.fetalpais.cat/pantalonsdona

pantalons blancs fetalpais.cat

pantalons de color blancs fetalpais.cat

– Els Pantalons negres bombatxos són especials per a batucades.

Tenen una butxaca especialmente gran per a posar els Pals.

Així doncs, teniu on escollir, esperem que els nostres productes siguin del vostre agrat i estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Podeu trobar les talles en el següent link: www.fetalpais.cat/talles