TOTA LA ROBA per a COLLES de SARDANISTES i BALL DE GITANES

Pantalons, camises, faldilles, faixes … tota la roba a Fet al País

Tot un catàleg de productes específics per a sardanistes i balladors. Tota la roba tradicional de la vestimenta de les colles, us la podem subministrar, amb la garantia d’un producte benfet. Fet a Catalunya, amb empreses tèxtils del país i respectant el medi ambient. Camises,  pantalons, espardenyes  per a sardanistes i balladors, faixes, mocadors, samarretes i qualsevol producte o roba que necessiteu. Ens podem comunicar via correu electrònic o per telèfon. Si el nostre producte us interessa, us explicarem amb detall què us podem oferir i requisits mínims: fem pressupostos sense compromís.

Cal tenir en compte que es necessiten unes quantitats mínimes per tal de poder garantir un bon servei i, sobretot, per poder tenir una molt bona qualitat a un preu industrial raonable.

Tèxtil català al servei de les colles sardanistes i balladors

Camises, pantalons, faixes, faldilles, mocadors. Fabriquem personalitzant el color de la peça de roba, podem personalitzar l’estampat, fer el brodat de l’escut, el de les lletres que hi voleu posar o el que més us convingui. Us orientem en la conveniència de fer-ho d’una manera o d’una altra gràcies a l’experiència de 30 anys en el tèxtil català.

CAMISES  SARDANISTES

Camises de tot tipus en sarga o popelins, en cotó 100% o en poliéster/cotó 50/50 i 67/33.

Les podem fabricar en màniga llarga o màniga curta. En coll mao o coll normal. En blanc o en colors.

Demaneu-nos pressupost i us el fem arribar en menys de 24 hores.
Necessitem un mínim de 20 unitats ja que som industrials, no artesans. D’aquesta manera podem oferir uns preus molt ajustats.

MOCADORS SARDANISTES

Mocador de cotó 100% amb el color de la colla.

El fem brodat, estampat o amb vinil. A gust de cada colla.

PANTALONS SARDANISTES

Pantalons blancs de polièster-cotó 50/50 amb goma a la cintura, travetes per al cinturó i cordó per lligar. Especials per ballar. Són molt còmodes.
Si sou una colla que necessita una quantitat superior a 20 unitats, us els podem fer en d’altres colors. A més a més produïm totes les talles, des dels més petits als més grans i gairebé sempre tenim estoc (en blanc) de les talles més habituals.

SAMARRETES

Samarretes de coto 100% en diversos colors, personalitzables amb l’escut o imatge serigrafiada.

FAIXES

Faixes de diverses amplades i diverses llargades. També tenim possibilitat de fer d’altres colors a part del negre i vermell (que tenim en estoc). Pregunteu per les mides i us informarem.

TAPABOQUES

Tapaboques / colls de pol microfibres 100% preparat per a múltiples funcions. Personalitzable a gust de la colla. Complement ideal pel fred.

MOTXILLES i BOSSES

Del mateix color de la camisa de la colla i personalitzable amb l’imatge de la colla.

DOMASSOS

Domassos fets de polièster 100% o polièster-cotó a mida, amb estampats serigrafiats en un o varis colors. Ens en cuidem dels motllos, del color del domàs i del disseny, si cal. Mides petites de 40×75, 100×70. També mides especials.

VOLS MÉS INFORMACIÓ ?
Espardenyya - Arrelat a la terra

sardana

[1552; d’origen incert, probablement prové de cerdana ‘originària de la Cerdanya o ballada al seu estil’]

f FOLK 1 Dansa popular catalana que ballen un nombre indeterminat de balladors agafats per les mans formant una rodona.

2 MÚS Música d’aquesta dansa.

HOM: cerdana.