EL MÓN CASTELLER A L’EMPRESA

Inclou una Colla Castellera dins els Actes Festius de la teva empresa o regala als teus treballadors una visita organitzada en un dia d’assaig de la Colla Castellera.
Comparteix els seus valors. Fes que el teu equip faci pinya.

Actes Empresa

Un cap de setmana que vulgueu gaudir d’una tradició catalana a la vostra empresa per compartir  els valors de les colles  amb els vostres empleats i disfrutar d’una proposta original dins els actes de Festa de l’empresa  per compartir esperit i treball en equip.  FER PINYA.  Compartir d’un dia de germanor i festa.

Regals Empresa

Regals empresa, per enfortir les relacions entre els vostres treballadors. Fer que l’equip faci PINYA. Enfortim valors de treball en equip i esforç.

Fires | Events

Situa la teva empresa al món. Les  Colles Castelleres són un referent al món de molts dels nostres valors. Esforç , superació, innovació. Una mostra de com créixer  tan personal com professionalment. La vostra empresa un referent.

El funcionar de les colles castelleres dona molt bons exemples de participació interna que poden ser un exemple, útils,  per a entitats de tot tipus. També la teva empresa te la possibilitat de compartir i disfrutar d’una proposta original i diferent.

Aquest recurs pot servir per a qualsevol empresa que vulgui millorar la seva participació interna. Les colles castelleres necessiten molta gent per fer castells i per assajar.

Només vetllant de manera conscient per la participació i cohesió interna es pot arribar a aconseguir un nivell de fidelització i participació tant alt.

Trobades amb COLLES

Si voleu veure com els castellers fan els assaigs i formar part del grup una colla d’amics, formar part de la pinya i ésser un d’ells, us organitzem la trobada amb una colla en dia d’assaig.

Possibilitats i Regals

  • Fer de pinya amb la colla seguint sempre les instruccions d’un integrant de la colla.
  • El dia de l’assaig entra un sopar en el local de la colla amb els seus integrants.
  • Un pack de record de la diada amb un mocador casteller estampat que et permetrà fer pinya amb la colla.

Trucan’s al 93 873 46 10 o escriu-nos a l’adreça electrònica  info@fetalpais.cat

 

Valors que transmeten les colles segons l’assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya el 24 de març del 2012 a Molins de Rei.

“Les colles castelleres ens considerem facilitadores d’un tipus de lleure no consumista, comú a les manifestacions de cultura popular d’arrel tradicional de Catalunya; unes entitats obertes i inclusives, ja que desenvolupem una activitat en la qual tothom és necessari perquè tothom hi pot aportar alguna cosa; uns espais de solidaritat, cohesió social i integració, especialment de persones nouvingudes, així com de convivència i comunicació plural i intergeneracional, i exemple d’un model associatiu participatiu i democràtic.

En definitiva, les colles castelleres promovem el civisme, principalment perquè fomentem i posem de manifest un conjunt de valors humans que haurien de ser fonamentals en la nostra societat: treball en equip, compromís envers el col·lectiu, tolerància, solidaritat i esperit de superació, entre d’altres. Tots aquests valors tenen un alt contingut pedagògic, especialment per a la canalla. Així, doncs, considerem que l’activitat castellera és un bon exemple dels resultats positius que té l’aplicació pràctica de molts d’aquests valors no només per aquells que hi participem activament, sinó per a tothom que té l’oportunitat de veure i de conèixer el treball que desenvolupem”.

Document complet dels “ valors socials del FET CASTELLER “.